В окупованому Севастополі замість «Ополченочки» показали фільм про героїв АТО

В окупованому Севастополі замість «Ополченочки» показали фільм про героїв АТО
Експрокурорка окупованого Криму Наталія Поклонська знялася у фільмі «Ополченочка» в ролі самої себе
Фото з відкритих джерел

Пропагандистський фільм «Ополченочка» зняла кінокомпанія «Лугафільм» за участю «міністерств і народної міліції ЛНР»

В окупованому Росією Севастополі під час кінофестивалю «Золотий витязь» стався зрив показу фільму «Ополченочка», знятому угрупованням «ЛНР» за участю експрокурорки Криму Наталії Поклонської.

Про це повідомив продюсер фільму, бойовик «ЛНР» Роман Разум, який був присутній на показі, пише Крим.Реалії.

На відео, опублікованому в YouTube, видно, що фільм «Ополченочка» не змогли запустити в севастопольському кінотеатрі «Москва», після чого Разум заявив, що це «диверсія».

Він стверджує, що «замість фільму «ЛНР» демонстрували картину про героїв АТО». При цьому Разум не вказав назву українського фільму. Показ «Ополченочки» так і не відбувся.

Разум так само поскаржився, що організатори фестивалю не оплатили проїзд з Луганська і проживання в Севастополі. Також він висловив невдоволення, що фестиваль не взяв «Ополченочку» в конкурсну програму.

Фільм «Ополченочка» зняла кінокомпанія «Лугафільм» за участю «міністерств і народної міліції ЛНР». Його прем'єра відбулася в травні 2019 року.

Експрокурорка анексованого Криму, нині депутатка Держдуми Росії Наталія Поклонська знялася у фільмі «Ополченочка» в ролі самої себе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: