У школах окупованого Луганська російські педагоги проводять експерименти

У школах окупованого Луганська російські педагоги проводять експерименти

Кремлівські маріонетки проводять в початкових класах двох шкіл окупованого Луганська експерименти із вставанням під дзвоник

У двох школах - №17 та № 30 - тимчасово окупованого Луганська ввели роздільне навчання в початкових класах для хлопчиків і дівчаток від початку навчального року.

За інформацією LIGA.net, навчання нібито здійснюється за системою російського вченого і педагога-новатора Володимира Базарного.

«Експерименти проводять на дітях в 17-й школі: клас хлопчиків, клас дівчаток і змішаний. Кожні 15 хвилин уроку в спецкласі спрацьовують лампочки, це сигнал для того, щоб частина дітей встала і 15 хвилин стояла на уроці за спеціальними кафедрами, а інша частина - сидить в цей час на уроці. Через наступні 15 хвилин вони міняються», - зазначив луганчанин Сергій, ім'я якого змінено з метою безпеки.

Базарний уточнив, що так зване керівництво школи вважає, що саме в таких умовах «дівчинка може виховуватися в образі справжньої жінки-матері, а хлопчик - сильним чоловіком».

«Мені ці експерименти з лампочками нагадують, якщо чесно, досліди з собаками Павлова, проте, класи набрали, і діти навчаються за такою системою», - додав Сергій.

Як повідомлялось, через заборгованість окупований Луганськ залишився без води.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: