У соцмережах на сторінках «Оплоту» оплакувати смерть Жиліна почали лише дві години тому

У соцмережах на сторінках «Оплоту» оплакувати смерть Жиліна почали лише дві години тому

Складається враження, що повідомлення про смерть Жиліна у Facebook та «ВКонтакті» в групах «Оплоту» було зроблено нашвидкуруч

У соціальних мережах Facebook та «ВКонтакті» в групах «бійцівського клубу» «Оплот» лише дві години тому з’явилися повідомлення про начебто смерть Євгена Жиліна.

1_03

.jpg

Складається враження, що повідомлення було зроблено нашвидкуруч: автор не звернув уваги на різні лапки в тексті, орфографічні помилки. Крім того, напис на фотографії «Вечная память великому человеку» зроблено криво – очевидно, автор поспішав.

До посту про смерть Жиліна у Facebook зовсім мало коментарів, і вони геть не просякнуті повагою до Жиліна – навпаки, принижують лідера «Оплоту», дорікають українофобією. «ВК» зібрало більше коментарів, однак вони також різні: одні висловлюють жаль, інші – радіють.

1111_01

Нагадаємо, за інформацією російських правоохоронців, 19 вересня жертвою стрілянини у ресторані в елітному селищі Горки-2 в Підмосков'ї начебто виявився ватажок терористичної організації «Оплот» Євген Жилін. Невідомий зробив кілька пострілів з пістолета у двох відвідувачів, після чого втік.

Так званий офіційний представник організації «Донецька республіка» в Росії» Євген Шабаєв заявив, що вбивство ватажка «Оплоту» Євгена Жиліна, яке нібито сталося у понеділок, 19 вересня, в Підмосков'ї, могло бути вигідним нинішньому ватажкові бойовиків «ДНР» Олександру Захарченку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: