В столичній поліції зазначили, що вилучають незаконну зброю фактично щодня

В столичній поліції зазначили, що вилучають незаконну зброю фактично щодня

На руках дуже багато зброї

У Києві у кілька разів зросла кількість злочинів, що були скоєні з використанням зброї. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів керівник Національної поліції Києва Андрій Крищенко.
«Коли я обійняв цю посаду, стикнувся з проблемою, що в нас дуже багато нарізної зброї, близько одинадцяти тисяч одиниць, не було перереєстровано. Тобто люди, які навіть отримали ту реєстрацію, досить халатно ставляться до питання необхідності її продовження. На сьогодні ця цифра становить 1700», - повідомив він.
За його словами, доволі багато такої зброї було вилучено. «І вже безпосередньо напередодні КиївПрайду, за тиждень, вилучили великий арсенал, де були гранати, вибухівка, патрони, автоматична зброя, пістолети. І там зброя була як стара, так і свіжа, видно, що із зони бойових дій», - розповів Крищенко.
Він визнав, що зброї на руках багато. «Ми це розуміємо. Її вилучають практично щодня, і в метро, у колишніх військовиків, які їдуть додому, демобілізованих, які для чогось тягнуть її із собою. Пряме постачання із зони АТО, думаю, є. Але ми працюємо», - завірив керівник київської поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: