В травні бойовики вбили 26 українських військових

В травні бойовики вбили 26 українських військових

Проросійські терористи останнім часом збільшили кількість обстрілів позицій сил АТО

Тристороння контактна група відзначила зростання кількості обстрілів позицій українських військових, в тому числі, з гармат калібром понад 100 мм - мінометів, ствольної артилерії, ракетних систем залпового вогню «Град». Про це на своїй сторінці в Фейсбук написала прес-секретар Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

«Через порушення режиму тиші тільки в травні 2016 року загинули 26 українських військових. Представники ОРДЛО продовжують обстрілювати й ділянки, заплановані для розмінування. Поки не буде стійкого режиму припинення вогню, неможливо говорити про істотний прогрес у вирішенні гуманітарних, політичних і економічних питань», - написала вона.

«Ми очікуємо, що найближчим часом процес звільнення людей продовжиться. Одна з найскладніших проблем в питанні звільнення незаконно утримуваних осіб - це встановлення їх місцезнаходження, оскільки представники ОРДЛО відмовляються визнавати, що у них знаходяться наші громадяни, яких ми шукаємо», - додала Оліфер.

Також на сьогоднішньому засіданні Тристоронньої контактної групи обговорювали питання безпеки СММ ОБСЄ.

Нагадаємо, раніше Ірина Геращенко повідомила, що терористи тримають у таємниці місця, де перебувають українські полонені. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: