В Україні посилиться похолодання: прогноз погоди на 19 листопада

В Україні посилиться похолодання: прогноз погоди на 19 листопада

В Україні вночі та вранці в більшості областей очікується туман

19 листопада в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, удень +6...+8 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+8 градусів, вдень +9...+15 градусів. У Карпатах без істотних опадів, температура вночі -1...+4 градуси, вдень +4...+9 градусів. 

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, вдень +4...+9 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, вдень +4...+9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +3...+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, вдень +7...+12 градусів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: