В Україні зранку сталося вже три вибухи. У МВС розповіли про деталі інцидентів

В Україні зранку сталося вже три вибухи. У МВС розповіли про деталі інцидентів

Люди в результаті вибухів не постраждали

15 березня тільки за одну ніч і ранок в Україні сталося три вибухи у трьох частинах країни.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

За його словами, перший вибух стався сьогодні о третій годині ночі у Деснянському районі столиці на вулиці Маяковського, 44-а. 

Тоді відбувалося затримання патрульними місцевого жителя 1988 року народження без постійного місця роботи. Останній кинув під службовий автомобіль Тоyota ручну осколкову гранату, яка вибухнула. Правоохоронці не постраждали, однак автівка зазнала ушкоджень. Зловмисника затримали. 

Другий вибух стався через півгодини у місті Ужгород. Невідома особа кинула вибухівку на територію будинку лікаря стоматолога. Люди не постраждали, втім вибухом було частково пошкоджено вікна, фасад будинку та огорожу зазначеного домоволодіння. Обставини події з’ясовуються.

«Донеччина. о 09.00, у місті Добропілля у квартирі подружжя стався вибух невстановленого предмету. У результаті вибуху господар загинув, а дружина отримала осколкові поранення (медичну допомогу надано без госпіталізації). Обставини події з’ясовуються», - підсумував Шевченко. 

Зазначимо, що 15 березня Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що слідчі ГПУ мають докази того, що народна депутатка Надія Савченко планувала теракт у залі Верхвоної Ради.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: