В Україну із Польщі намагалися ввезти брендовий одяг під виглядом секонд хенду

В Україну із Польщі намагалися ввезти брендовий одяг під виглядом секонд хенду
Тонни контрабандного одягу вартістю майже 12 мільйонів гривень затримано на кордоні

Новенький брендовий товар видавали за дитячий «секонд хенд», який везли з гуманітарною метою

На кордоні з Польщею затримали контрабанду одягу на 12 млн грн. Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що новий брендовий товар видавали за дитячий секонд хенд, який везли з гуманітарною метоюЇх направляли на адресу одного з київських благодійних фондів.

«Уже після відкриття вантажівки стало зрозуміло, що її вміст не відповідає заявленому в документах. З кузова вивантажили близько 4-х тонн нового краму: сорочки, штани, спідниці - майже 8 тисяч одиниць товарів більше сотні найменувань. Сума оцінки затриманого вантажу складає близько 12 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Також поки у Волинській області проводився поглиблений огляд вантажівки, в Львівській області у пункті пропуску «Рава-Руська», виявили схожу спробу контрабанди. Туди теж прибула вантажівка, нібито з секонд хендом, а насправді - з новим одягом. За цим фактом Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження.

Відносно керівника фірми відправника складено протокол про порушення митних правил (за ст. 483 МКУ). За таке порушення Митний кодекс передбачає конфіскацію товару та штраф у розмірі повної вартості вилученого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: