Вчені знайшли засіб для повного блокування коронавірусу, - ЗМІ

Вчені знайшли засіб для повного блокування коронавірусу, - ЗМІ

Вчені знайшли антитіло, яке може захистити людський організм від коронавірусу та вивести його протягом чотирьох днів

Вчені з американської біофармацевтичної компанії Sorrento Therapeutics заявили про те, що знайшли антитіло, яке може захистити людський організм від коронавірусу та вивести його протягом чотирьох днів.

Про це повідомляє телеканал Fox News.

Фахівці компанії дослідили мільярди антитіл, сотні з яких виявилися здатні впливати на коронавірус.

Науковці вивчили їх і з'ясували, що одне з них, STI-1499, здатне повністю захистити клітини людини від інфікування SARS-CoV-2.

Принцип дії антитіла полягає в тому, що воно обертається навколо вірусу і виводить його з організму протягом чотирьох діб.

«Ми хочемо підкреслити, що є ліки. Є рішення, яке працює на 100%, — заявив засновник компанії Генрі Джі й додав, — Якщо у вашому організмі є нейтралізувальні антитіла, вам не потрібне соціальне дистанціювання».

Там заявили, що зможуть забезпечити до 200 тисяч доз на місяць і прагнуть виробити ще десятки мільйонів для задоволення усіх потреб.

Нагадаємо, вчені заявили, що коронавірус може передаватися через сльози. Коронавірус може передаватися через слізну рідину. До такого висновку після серії досліджень дійшли  фахівці медичної школи Університету Джонса Хопкінса.

Національний дослідницький центр (NRC) Канади повідомив про початок співпраці з китайською CanSino Biologics Inc, однією з небагатьох компаній у світі, де вакцина від коронавірусу вже проходить клінічні випробування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: