Канада почала співпрацю з Китаєм у розробці вакцини від коронавірусу

Канада почала співпрацю з Китаєм у розробці вакцини від коронавірусу
Національний дослідницький центр Канади повідомив про початок співпраці з китайською CanSino Biologics Inc, де вакцина від коронавірусу вже проходить клінічні випробування

Незабаром вакцину можуть почати тестувати на людях у Канаді

Національний дослідницький центр (NRC) Канади повідомив про початок співпраці з китайською CanSino Biologics Inc, однією з небагатьох компаній у світі, де вакцина від коронавірусу вже проходить клінічні випробування.

Про це повідомляє CNN.

У NRC розраховують, що в разі схвалення вакцини, її будуть випробовувати на людях в Канаді.

«Цей кандидат на вакцину має великі перспективи. До тих пір, поки не буде створена ефективна вакцина від Covid-19, вірус буде продовжувати руйнувати всі аспекти нашого суспільства та економіки», - заявив Єн Стюарт, президент Національної дослідницької ради Канади.

Зазначається, що в разі схвалення китайськими регулюючими органами, NRC збільшить виробництво вакцини CanSino в державній установі у Монреалі. Після цього для CanSino підготують заявку на проведення клінічних випробувань на людях в канадському регуляторі лікарських засобів Health Canada.

До слова, у Німеччині виділили 750 млн євро на вакцину проти коронавірусу.

Як відомо, у Львові випробовуватимуть український препарат проти коронавірусу. «Біовен 10» створили на основі людського імуноглобуліну, він містить 52% IgG1, 32% IgG2, 7% IgG3 и 4% IgG4. Його виробляє компанія «Біофарма Плазма». Імуноглобулін G – клас антитіл, що складають близько 75% усіх антитіл плазми крові людини, найбільш ефективних проти вірусів, нейротоксинів та малярії.

Нагадаємо, що ізраїльські вчені Інституту біологічних досліджень та представники Міністерства оборони країни, які працювали над вакциною проти Covid-19, заявили про створення першого у світі препарату від коронавірусу. 

Також європейські вчені створили антитіло, що перемагає коронавірус

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: