Виборчі дільниці у трьох областях залишилися без світла: під загрозою підрахунок голосів

Виборчі дільниці у трьох областях залишилися без світла: під загрозою підрахунок голосів

На кількох виборчих дільницях Львівської, Рівненської та Закарпатської областей відсутнє електропостачання

Через несприятливі погодні умови на кількох виборчих дільницях Львівської, Рівненської та Закарпатської областей відсутнє електропостачання.

 Про це інформують спостерігачі Опори.

«У приміщеннях для голосування на виборчих дільницях у Сколівському районі зникла електроенергія. Таку ситуацію спостерігачі ОПОРИ зафіксували у селах Ялинкувате та Хащованя. Без світла продовжує працювати і ТВК в Рудках Самбірського району. Крім цього, у Рівненській області на ДВК №560157 (с. Лішня Демидівського району) та ДВК №560158 (с. Дубляни Демидівського району) та у приміщенні Демидівської селищної виборчої комісії періодично зникає електропостачання. Без світла працюють в населених пунктах (Закарпатської обл. – ред.)Довге Поле (ДВК № 210554), Ярок (ДВК № 210574), Стрипа (ДВК № 210575) та Холмець (ДВК № 210587). Не було електроенергії і в селі Підгорб (ДВК №210555), але на даний момент електропостачання вже відновлене», – йдеться в повідомленні.

Спостерігачі зазначають, що необхідно відновити постачання електроенергії, оскільки її відсутність унеможливить підрахунок голосів.

Як відомо, сьогодні, 29 жовтня, за рішенням Центральної виборчої комісії пройдуть місцеві вибори у 201 об’єднаній територіальній громаді (ОТГ) в усіх областях України.

Спостерігачі зафіксували відкриття 1,7% виборчих дільниць в об’єднаних територіальних громадах, де сьогодні проходять вибори, пізніше 8 години ранку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: