Вибори президента США: Блумберг виділить $250 млн на підтримку Байдена

Вибори президента США: Блумберг виділить $250 млн на підтримку Байдена
Кандидатуру Джо Байдена повинні затвердити на з'їзді Демократичної партії 17 серпня

Раніше передвиборну гонку демократів покинули всі найбільш значущі суперники Байдена

Колишній мер Нью-Йорка Майк Блумберг збирається виділити 250 мільйонів доларів на підтримку екс-віце-президента США Джо Байдена на майбутніх президентських виборах.

Про це повідомляє Reuters.

Водночас, представники Байдена відмовилися підтверджувати цю інформацію. Але нагадали про те, що Блумберг офіційно підтримав ексвіце-президента в березні, після зняття своєї кандидатури з президентських перегонів.

Нагадаємо, за даними опитування Reuters / Ipsos, найбільш ймовірний кандидат від Демократичної партії на президентських виборах Джо Байден зберігає електоральну перевагу перед президентом Дональдом Трампом на рівні 5%.

Вибори президента США заплановані на 3 листопада 2020 року.

Раніше передвиборну гонку демократів покинули всі найбільш значущі суперники Байдена, більшість з них вже підтримали кандидатуру колишнього віце-президента.

Підтримав Байдена і 44-й президент США Барак Обама.

Кандидатуру Байдена повинні затвердити на з'їзді Демпартії 17 серпня.

До слова, колишня державна секретарка США Гілларі Клінтон підтримала кандидатуру колишнього віцепрезидента Джо Байдена на участь у виборах президента у листопаді 2020.

Як відомо, експрезидент США Барак Обама офіційно підтримав кандидатуру колишнього віце-президента США Джо Байдена на пост глави держави.

Раніше Байден припустив, що з'їзд Демократичної партії, на якому має бути названо ім'я кандидата в президенти, можливо, доведеться провести в онлайн-режимі.

Вибори 46-го президента США повинні відбутися 3 листопада 2020 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: