Путін проголосував на виборах самого себе у Москві

Путін проголосував на виборах самого себе у Москві
Путін

Путін прибув на дільницю рано зранку

Президент РФ Володимир Путін проголосував на виборах. Як і на виборах в 2000, 2004, 2008, і 2012 роках, він віддав свій голос в будівлі Російської академії наук на Ленінському проспекті у Москві, пише «Інтерфакс».

Путін прибув на дільницю близько 9.30 ранку за московським часом.

Путін пред'явив паспорт, отримав виборчий бюлетень, після чого попрямував з ним в кабінку для голосування. Повернувшись, глава держави опустив його в комплекс обробки виборчих бюлетенів, якими обладнана дільниця.

Зазначимо, у Росії голосувати на виборах президента змушують навіть породілль.

Нагадаємо, у ніч на 18 березня за київським часом у Росії розпочалися вибори президента. Завершиться голосування о 20-й годині 19 березня в найзахіднішій у Росії Калінінградській області, де місцевий час збігається з київським.

Як очікують, по тому почнуть з’являтися попередні результати, хоча ще триватиме голосування на закордонних дільницях у країнах світу на Захід від Росії.

Нагадаємо, на окупованому Росією півострові кримських татар, які працюють в бюджетній сфері, агітують брати участь в роботі виборчих комісій на майбутніх виборах президента Росії 18 березня.

Раніше росЗМІ повідомляли, що на президентських виборах в РФ Путін може проголосувати в окупованому Севастополі.

Україна направила генсеку ООН, голови Радбезу і всім делегаціям країн-членів офіційні листи, в яких йдеться, що проведення РФ президентських виборів в окупованому Криму порушує Статут ООН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: