Віцеспікерка обурена поведінкою депутатів, які познімали маски у сесійній залі

Віцеспікерка обурена поведінкою депутатів, які познімали маски у сесійній залі
Заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк закликає нардепів вдягати маски 

Нардепи почали ігнорувати карантинні заходи та відвідують засідання без захисних масок

Віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк під час позачергового засідання парламенту звернулася до депутатів із вимогою терміново одягти маски.

Кондратюк звинуватила депутатів у порушенні карантинного режиму. «Можете вийти погуляти, якщо ви не хочете виконувати всі правила», - звернулася віцеспікерка до колег.

Нагадаємо, що сьогодні вперше Юлія Тимошенко під час погоджувальної ради і під час виступу у парламенті виступала без маски. Слід зазначити, що і Кондратюк, і Тимошенко є членами партії «Батьківщина».

Як відомо, Верховна Рада на позачерговому засіданні 30 квітня розглядатиме спеціальну процедуру, яка дозволить прискорити процес прийняття закону про банки. 

До слова, сьогодні в Україну прибув літак з Китаю із засобами індивідуального захисту для медиків.

Крім того, мер Києва Віталій Кличко розповів, як Київ закупляє маски в мережі нардепаНагадаємо, 29 квітня стало відомо, що транспортний літак АН-225 «Мрія» з рекордним об'ємом медичного вантажу для боротьби з коронавірусом, зокрема з медичними масками, доправив цей товар не для лікарень, а для комерційних торгових мереж.

Так, народний депутат Олександр Герега своїми листами повідомив, зокрема меру Києва Віталію Кличку та нардепам ВР, що літак доправив товар в його торгову мережу. Депутат супроводив свій лист пропозицією купувати медичні товари протиепідемічного призначення саме у його компанії «Епіцентр К».

Більше читайте:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: