Разумков зізнався, що його тепер не кличуть на засідання фракції «Слуги народу»

Разумков зізнався, що його тепер не кличуть на засідання фракції «Слуги народу»
Спікер парламенту Дмитро Разумков

Спікер Ради не захотів коментував «казус» Саакашвілі, призначення якого було провалене

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков оцінив співпрацю трикутника «уряд-парламент-президент» як конструктивний. Але в той же час визнав, що у цих стосунках відбулися зміни.

Про це він заявив під час брифінгу після Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп та перед позачерговим засіданням парламенту.

Зокрема, Разумков не захотів коментував «казус» Саакашвілі, призначення якого було провалене. Нагадаємо, уряд запропонував кандидатуру експрезидента Грузії на посаду віце-прем'єра, але парламент провалив цю ініціативу. Разумков відмовився коментувати таку неузгодженість, зауваживши, що він не в курсі деталей цього висування, оскільки його «не запрошували на засідання фракції де це обговорювалось».

Напередодні стало відомо, що Кабмін відкликав з Ради подання на призначення Саакашвілі віцепрем'єром.

Як повідомив кореспондент «Главкома», раніше Саакашвілі виступав перед фракцією «Слуга народу», але кількість прихильників суттєво не наростив. Саакашвілі тоді назвав пріоритетами своєї роботи скорочення впливу держави на бізнес і переговори з МВФ. За словами Саакашвілі, він знає американських політиків і входить в одну «Європейську народну партію» з Ангелою Меркель, а тому розраховує отримати більше грошей від МВФ.

Напередодні Михайло Саакашвілі розповів про свої плани на посаді віцепрем’єра України.

Раніше Саакашвілі заявив, що для нього велика честь отримати від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем’єром уряду України з питань реформ. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: