Від початку доби бойовики вісім разів обстріляли українські позиції

Від початку доби бойовики вісім разів обстріляли українські позиції

Втрат серед українських бійців немає

Від початку доби на Донбасі бойовики вісім разів обстріляли українські позиції. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Від початку поточної доби станом на 12:00, ворог вже вісім разів порушив режим припинення вогню. У семи випадках збройні Формування Російської Федерації використовували заборонене важке озброєння, випустивши при цьому 18 мін 120 та 33 міни 82 калібрів», - зазначили у пресслужбу Міноборони.

На Донецькому напрямку, ворог випустив 10 мін 120 калібру по позиціям українських захисників неподалік Красногорівки, а з 82 мм міномету, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї вів вогонь по українським захисникам неподалік Павлополя.

Окрім того, за даними Міноборони окупаційні війська обстріляли з міномету 82 калібру оборонців Лебединського, випустивши при цьому 13 мін. Крім того, з ручного протитанкового гранатомету ворог обстріляв наші позиції в районі Новотроїцького.

На Луганському напрямку, з 120 мм мінометів, станкових протитанкових та автоматичних гранатометів, окупаційні війська обстріляли наші позиції поблизу населених пунктів Оріхове та Луганське.

Зокрема, з мінометів 82 калібру і іншого піхотного озброєння противник вів вогонь по наших захисникам неподалік Травневого та Новотошківського.

«Майже на всі обстріли противника, українські захисника надавали адекватну відповідь з чергових вогневих засобів та неухильно дотримуючись Мінських домовленостей», - додається у повідомленні.

За наявною інформацією, бойових втрат з боку наших сил внаслідок обстрілів противника немає.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: