Відновлено газопостачання для більше ніж 24 тис помешкань в зоні бойових дій

Відновлено газопостачання для більше ніж 24 тис помешкань в зоні бойових дій
Співробітники лагодять газопровід, пошкоджений окупантами
фото: РГК

Лише аварійники «Харківгазу» та «Харківміськгазу» повернули тепло у 15 тис домівок

Після обстрілів окупантами березня житлових масивів Харківа та області реактивними системами залпового вогню «Ураган» було пошкоджено газорозподільні газопроводи.

За інформацією саперів, газова інфраструктура одного з районів Харківської області зазнала колосальних руйнувань. В іншому районі бомбардування маже вщент знищили газопровід високого тиску. Російські варвари залишили без газу близько 15 тис. будинків Харківської області, повідомляє прес-служба РГК.

Харківські газовики АТ «Харківгаз» і АТ «Харківміськгаз» об‘єднали зусилля для допомоги родинам регіону. Їм вдалося провести масштабні ремонти газопроводів в Харківському районі. В іншому районі до відновлення газопостачання долучились всі працівники дільниці АТ «Харківгаз». Завдяки спільним зусиллям газовиків вдалося повернути газ та тепло до майже 15 тис. споживачів.

Загалом, за добу, що минула, було відновлено газопостачання ще 9 190 споживачам у Миколаївській і Київській областях.

Саме тому важливо сплатити зараз за комунальні послуги. Адже це не тільки заробітна плата героїв, що працюють під кулями, а й можливість виконувати ремонтні роботи, підтримувати роботу критичної інфраструктури. Зараз, коли по всій країні точаться запеклі бої з окупантами, дуже важливо забезпечити надійний тил, який має працювати на відродження країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: