Відведення військ на Донбасі поки неможливе - Генштаб

Відведення військ на Донбасі поки неможливе - Генштаб
Фото з відкритих джерел

Українські війська суворо дотримуються режиму припинення вогню, з боку противника - обстріли та збройні провокації, зазначив Муженко

За словами начальника Генштабу ЗСУ, відведення військ та важкого озброєння від лінії розмежування можливий лише за умови стійкого припинення вогню.

Однак, він зазначив, що з боку бойовиків фіксуються обстріл з мінометів, стрілецької зброї, повідомили в Управлінні зв'язків з громадськістю Збройних Сил України.

Відвід військ та важкого озброєння від лінії розмежування в зоні АТО неможливий в умовах порушення режиму припинення вогню, заявив начальник Генерального штабу — головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко під час зустрічі з першим заступником голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександром Хугом.

«Українські Збройні Сили вітають будь-які політичні зусилля, спрямовані на врегулювання конфлікту на сході України та виведення з Донбасу російських окупаційних військ. Разом з тим відведення військ та важкого озброєння від лінії розмежування можливий лише за умови стійкого припинення вогню. Українські війська суворо дотримуються режиму припинення вогню, зате з боку противника ми маємо обстріл з мінометів, стрілецької зброї та збройні провокації з участю ДРГ», — підкреслив Муженко.

Як повідомляли Українські Новини, раніше Муженко позбавив військових звань двох військовослужбовців комендатури Волновахи Донецької області, затриманих за хабарництво.

Нагадаємо, Муженко прогнозує структурні зміни у Збройних силах найближчим часом для того, щоб вони були здатні протистояти інформаційним загрозам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: