Вигнанці з Опоблоку кажуть, що група Ахметова пропонувала висунути у президенти дивних кандидатів

Вигнанці з Опоблоку кажуть, що група Ахметова пропонувала висунути у президенти дивних кандидатів
За словами нардепа Нестора Шуфрича, група Ахметова в Опозиційному блоці пропонувала висунути у президенти найрізноманітніших кандидатів – в тому числі, мерів міст на Південному Сході

«Називали претендентом і Віктора Медведчука, але він з самого початку зняв свою кандидатуру», - нардеп

Народний депутат, член партії «За життя» і соратник Віктора Медведчука, Нестор Шуфрич розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому», що група Ахметова в Опозиційному блоці пропонувала висунути у президенти найрізноманітніших кандидатів – в тому числі, готова була підтримати окремих мерів міст на Південному Сході.

Також, за словами Шуфрича, називали претендентом у президенти і Віктора Медведчука (засновник і голова «Всеукраїнський громадський рух «Український вибір», кум Путіна – ред.), але він з самого початку зняв свою кандидатуру.

Нагадаємо, 20 листопада з лав Опозиційного блоку були виключені її співголова Юрій Бойко та його заступник Сергій Льовочкін. Це була помста групи, що орієнтується на Ріната Ахметова, за об’єднання групи Бойка–Льовочкіна з партією «За життя».

Нова «Опозиційна платформа – За життя» вже заявила про висунення Юрія Бойка «єдиним кандидатом» в президенти.

Соратник Ахметова Вадим Новинський назвав об’єднання Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна з партією «За життя» «приватною ініціативою окремих депутатів».

Як повідомлялося, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Старт виборчої кампанії запланований на 31 грудня 2018 року. З цього дня починається реєстрація потенційних кандидатів у ЦВК і передвиборна агітація.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: