«Вийняли вікно і викликали швидку». Заступниця Гройсмана поскаржилась на поїзд з Херсона

«Вийняли вікно і викликали швидку». Заступниця Гройсмана поскаржилась на поїзд з Херсона

22 липня в поїзді Миколаїв – Івано-Франківськ пасажири також виносили  вікна через нестерпну спеку

Фото:  «Варта1» 

Климпуш-Цинцадзе чекає звіту очільника «Укрзалізниці» Войцеха Бальчуна на засіданні уряду

Віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе шокована умовами, в яких люди в ці спекотні останні дні вимушені перебувати, подорожуючи потягами «Укрзалізниці». На своїй сторінці у «Фейсбук» чиновниця розповіла історію  про те, як люди, подорожуючи з відпустки, через нестерпну спеку вимушені були виносити  вікно у вагоні.

«Поїзд 297 Херсон-Київ, що сьогодні прибув до Києва, вагон 12... Спека надмірна протягом всієї подорожі - вікна не відчиняються, кондиціонер не працює... Пасажири в задусі; когось, хто їхав після недавньої операції на серці, ледве відкачували всю дорогу; провідник від спеки просто знепритомнів. На якійсь із станцій довелося викликати швидку. Пасажири ніби й не розгубилися - дзвонили на гарячу лінію «Укрзалізниці», а звідти порадили - увага!: вийняти скло з вікон! Так і зробили....добралися», - написала вона.

Климпуш-Цинцадзе додала, ще тепер чекає звіту очільника «Укрзалізниці» Войцеха Бальчуна на засіданні  уряду.

.jpg_18

«Конкретики вистачає для запитань, на жаль, не лише з цієї показової історії», - додала вона.

У свою  чергу в  коментарях до посту віце-прем’єра міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що відповідь на цю історію одна – «негайне  звільнення керівництва  УЗ».

Напередодні залізничники Придніпровської магістралі зафіксували найвищу температуру + 51 градус на станціях Дніпро, Кривий Ріг, Апостолове, Верховцеве.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: