Влада Чехії планує зняти карантинні обмеження в п’ять етапів

Влада Чехії планує зняти карантинні обмеження в п’ять етапів
Влада Чехії планує зняти карантинні обмеження в п’ять етапів

Поступове відкриття магазинів і інших підприємств сфери торгівлі і послуг почнеться 20 квітня

Уряд Чехії оприлюднив план поступового ослаблення карантину, введеного для стримування пандемії коронавірусу.

Про це пише AP.

Віце-прем'єр Карел Гавлічек заявив, що обмежувальні заходи знімуть поетапно в найближчі тижні, якщо епідеміологічна ситуація буде перебувати під контролем.

Поступове відкриття магазинів і інших підприємств сфери торгівлі і послуг почнеться 20 квітня. Всі обмеження будуть зняті в п'ять етапів до 8 червня.

Проте правила соціального дистанціювання і обов'язкового носіння масок в громадських місцях залишаються в силі.

У Чехії зафіксували 6 101 випадок зараження коронавірусом, 161 людина померла. Другий день поспіль спостерігається зменшення числа нових випадків інфікування.

Як повідомлялось, кількість зафіксованих випадків захворювання коронавірусом нового типу Covid-19 у всьому світі наближається до двох мільйонів

Згідно з даними американського інституту імені Джона Хопкінса, в світі станом на ранок 14 квітня вже нараховується 1 920 618 підтверджених випадків захворювання. Понад 582 тисячі з них виявлені в США.

На другому місці Іспанія, де коронавірус виявили у більш ніж 170 тисяч осіб. Далі йде Італія, де зафіксовано понад 159 тисяч випадків зараження коронавірусом.

На четвертому місці Франція, де захворіли майже 138 тисяч осіб. Замикає п'ятірку Німеччина, де коронавірус виявили у 130 тисяч осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: