Влада Німеччини розпочала вихід із карантину: подробиці

Влада Німеччини розпочала вихід із карантину: подробиці
Тестування на коронавірус у Кельні, Німеччина
Фото: Reuters

Школи поступово відкриватимуться з 4 травня

Канцлер Німеччини Анґела Меркель 15 квітня повідомила про план виходу країни з режиму ізоляції, викликаного пандемією коронавірусної інфекції.

Непродовольчі магазини площею до 800 квадратних метрів можуть відновити роботу негайно за умови дотримання необхідних санітарних заходів.

Школи поступово відкриватимуться з 4 травня: спочатку уроки поновляться у випускних класах, згодом у середніх і молодших. Масові заходи в Німеччині будуть заборонені щонайменше до кінця літа.

Влада відстежуватиме ситуацію і щодва тижні в разі необхідності коригуватиме стратегію.

Німеччина є однією з найбільш постраждалих від коронавірусної інфекції держав. У Німеччині від Covid-19 за добу померла рекордна кількість людей. Так, смертність за добу від наслідків коронавірусу у ФРН зросла на 285 і становить 3495 осіб.

Як повідомлялося, у світі станом на 15 квітня кількість випадків зараження коронавірусом перевищила 2 мільйони, від інфекції померли понад 126 тисяч осіб, 484 597 одужали.

Найбільше заражених у Сполучених Штатах Америки. Згідно з останніми даними, кількість інфікованих у країні перевищила 614 тис. осіб. За добу коронавірус підтвердили у понад 15 тис. громадян.

В Іспанії коронавірусом інфікувалися 174 тис. громадян. Ситуація з коронавірусом в Італії теж частково стабілізувалася. Наразі відомо про 162,4 тис. випадків коронавірусу в країні. 

У Франції за останню добу від коронавірусу померли 762 людини. Таким чином, загальна кількість жертв коронавірусу в країні досягла 15 748. Загалом коронавірус у Франції підтверджено у понад 103 тисяч людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: