Влада Венесуели підняла мінімальну зарплату до $1,85

Влада Венесуели підняла мінімальну зарплату до $1,85
Президент Венесуели Ніколас Мадуро

Глава держави наголосив, що загальне зростання мінімального доходу громадян становило 103 відсотки

Президент Венесуели Ніколас Мадуро збільшив мінімальну заробітну плату в країні до трьох мільйонів боліварів, повідомляє національне агентство AVN.

Зазначається, що з урахуванням додаткових виплат на купівлю мінімального продуктового кошика вона складе 5,2 мільйона боліварів, що приблизно дорівнює 1,85 долара.

«З сьогоднішнього дня працівники будуть отримати мінімальний дохід в розмірі 5 мільйонів 196 тисяч боліварів. Загальне зростання - на 103%», - заявив Мадуро.

Як відомо , у травні поточного року президент Венесуели Ніколас Мадуро переміг на президентських виборах.

Міжнародний валютний фонд очікує, що інфляція у Венесуелі в поточному році становитиме 13 тисяч відсотків, а економіка скоротиться на 15 відсотків. Через неефективне управління соціалістичного уряду, а також внаслідок зниження цін на нафту у попередні роки у Венесуелі триває економічна криза. Мільйони громадян Венесуели покинули свою країну. У магазинах бракує продовольства і медикаментів. Торік Венесуелу охопили масштабні протести проти політики уряду, які тривали кілька місяців. Тоді під час сутичок з силовиками загинули понад сто демонстрантів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: