ВООЗ закликала Європу готуватися до нової хвилі коронавірусу

ВООЗ закликала Європу готуватися до нової хвилі коронавірусу
ВООЗ закликала Європу готуватися до нової хвилі коронавірусу

Нова хвиля коронавірусу може початися восени

Директор Європейського бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я Ханс Клюге закликав Європу готуватися до нової хвилі коронавірусу.

Про це повідомляє видання The Independent.

Так, в інтерв'ю британському виданню Клюге заявив, що країнам Європи необхідно готуватися до нової хвилі коронавірусу та проявляти обережність при скасуванні обмежувальних заходів.

«Я дуже стурбований з приводу подвійної хвилі: восени у нас може бути друга хвиля захворювання на Covid-19 та ще одна - сезонного грипу та кору», - наголосив він.

Нагадаємо, раніше керівник програми із надзвичайних ситуацій у сфері охорони здоров’я ВООЗ Майк Раян висловив припущення, що коронавірус може стати ще одним ендемічним вірусом та назавжди залишиться серед людей.

Однак світ може контролювати поширення коронавірусу за допомогою вакцини.

Раніше ВООЗ оновила стратегічний план боротьби з Covid-19 на 2020 рік, збільшивши бюджет до $1,7 млрд. План розрахований до кінця 2020 року і розрахований на ресурси, необхідні ВООЗ для її власних операцій.

Зазначимо, Всесвітня організація охорони здоров'я вважає реальним повернення до жорсткого карантину у зв'язку з коронавірусом Covid-19.

ВООЗ подовжує дію глобального режиму надзвичайної ситуації у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: