Вже завтра водії-порушники почнуть отримувати «листи щастя» (фото)

Вже завтра водії-порушники почнуть отримувати «листи щастя» (фото)
Першу партію «листів щастя» отримала «Укрпошта»

Поліція відправила першу партію постанов порушникам правил дорожнього руху

Правоохоронці надіслали сьогодні свої перші 2400 «листів щастя» через порушення швидкісного режиму. І їх вже отримали в «Укрпошті».

Про це написав і керівник «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Те, що ви бачите на першому фото, не спецоперація з розряду «попалили Укрпошту». Це «листи щастя» порушникам ПДР і любителям швидкості - і мамам і татам. Сьогодні отримали першу партію в 2400 подарунків від Національної поліції України і наші листоноші вже завтра почнуть вручати їх щасливим власникам», - написав жартома Смілянський.

«Тепер у нас нова традиція - щоранку без вихідних, ми будемо забирати такі партії на ПК «Україна» і судячи з усього роботи у нас буде багато», - зазначив він.

У МВС нагадали, що дізнатися про факт фіксації порушення можна на офіційних сайтах МВС та Головного сервісного центру МВС у «Електронному кабінеті водія»; від листоноші, який доставляє постанову за місцем реєстрації правопорушника; від представників Державної прикордонної служби України, які вручають постанову при перетині кордону – іноземцям та особам без громадянства, які ввозили транспортний засіб на територію України, зареєстрований за її межами.

1 червня система автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР запрацювала в місті Києві та на автомагістралях Київської області. Камери встановлені у місцях концентрації ДТП з тяжкими наслідками.

2 червня заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував низку автомобільних номерів, водії яких порушували правила дорожнього руху і їхали зі швидкістю понад 170 км/год.

Система автоматичної фотовідеофіксації мала розпочати роботу 1 травня, але її відклали через карантин.

«Главком» розповідав, як здійснюватиметься контроль дорожнього руху і що очікує на порушників.




Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: