Як тільки Порошенко став президентом, він одразу доручив своєму оточенню зняти Авакова, - Гриценко

Як тільки Порошенко став президентом, він одразу доручив своєму оточенню зняти Авакова, - Гриценко
Анатолій Гриценко

З'їсти Авакова Порошенко не зміг, тому йдуть взаємні покусування, - екс-міністр оборони

У 2014 році першим дорученням новообраного президента України Петра Порошенка його найближчому оточенню було зняти з посади міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це в ефірі авторської програми засновника видання «Гордон» Дмитра Гордона розповів екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко.

За словами Гриценка, він бачить непримиренний конфлікт між Порошенком і Аваковим.

«Коли Порошенко був обраний президентом, перше ж доручення, яке він дав своєму найближчому оточенню, - зняти Авакова. Неможливо, оскільки Арсен Борисович тримає значну частину акцій в «Народному фронт», у фракції, і для Яценюка, який тоді був прем'єром, це була ключова фігура. Вони таким чином баланс тримали в стосунках. З'їсти Авакова Порошенко не зміг, тому йдуть взаємні покусування», - сказав Гриценко.

«Українська правда» повідомляла, що 17 жовтня 2017 року Порошенко і Аваков провели «не завжди коректну» розмову через намети, встановлених учасниками акції протесту на вулиці Грушевського в Києві. Президента нібито цікавило не хто поставив намети під Верховною Радою, а хто допустив їх установку.

У листопаді Аваков назвав перекручуваннями і спекуляціями коментарі в соцмережах з приводу його стосунків з Порошенком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: