Януковичу призначили адвоката, який захищав Пукача і бразильського терориста

Януковичу призначили адвоката, який захищав Пукача і бразильського терориста
Максим Герасько захищав бразильського найманця «ДНР» і «ЛНР» Рафаела Лусваргі

Максим Герасько був адвокатом Олексія Пукача, якого визнали винним у вбивстві журналіста Георгія Ґонґадзе

Новим адвокатом для обвинуваченого у державній зраді екс-президента Віктора Януковича призначили Максима Гераська. Про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела.

За інформацією джерела, новий адвокат Януковича - Герасько Максим Григорович.

Як повідомляв «Главком», 17 серпня Оболонський районний суд Києва задовольнив клопотання адвоката Віталія Мешечка, який представляє інтереси екс-президента України Віктора Януковича у суді, про самовідвід.

Перед цим Віталій Мешечек заявив, що «кримінальне провадження є особливо складним» та подав клопотання про самовідвід.

Оболонський райсуд зобов'язав регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги невідкладно призначити нового адвоката для обвинуваченого у державній зраді екс-президента Віктора Януковича.

Зазначимо, 5 липня Янукович заявив, що не братиме участі в українському судовому процесі у справі про державну зраду і відкликав із суду своїх адвокатів.

Військовий прокурор Руслан Кравченко заявив, що відмова В.Януковича від захисників - це намагання затягнути судовий процес.

Уже 10 липня Януковичу Київський центр з надання безоплатної правової допомоги призначив державного адвоката.

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Відомо також, що Максим Герасько був адвокатом Олексія Пукача, якого визнали  винним у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.  

Крім того він захищав бразильського найманця «ДНР» і «ЛНР» Рафаела Лусваргі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: