Ярош попросив із розумінням поставитися до свого охоронця, який прострелив ноги таксисту

Ярош попросив із розумінням поставитися до свого охоронця, який прострелив ноги таксисту
Дмитро Ярош

Нардеп пообіцяв не тиснути на досудове слідство і суд, не «кричати про «зраду» і «політичні переслідування добровольців»

Народний депутат Дмитро Ярош у себе на сторінці у Facebook прокоментував інцидент, пов'язаний зі своїм охоронцем Михайлом Навроцьким, котрий, як повідомлялось, у Кам'янському прострелив таксисту обидві ноги за відмову сказати «Героям слава!».

«Михайло – не просто мій охоронець, а бойовий побратим, який пройшов Майдан та посьогодні бере активну участь у боях російсько-української війни… Участь у війні – не індульгенція, що звільняє від усіх гріхів. Конкретні інструкції як себе поводити, відзначаючи свій день народження, він мав і їх порушив. За що буде нести заслужене покарання», – написав він.

Ярош також пообіцяв не тиснути на досудове слідство і суд, не «кричати про «зраду» і «політичні переслідування добровольців».

Разом із тим він попросив людей із розумінням поставитися до цієї ситуації. «На війні ідентифікація «свій-чужий», поняття «справедливо-несправедливо», «правда-брехня» сильно загострюються. Хлопці тримаються роками, а потім в один момент зриваються і наслідки є поганими. Ми не шукаємо жалості, просто просимо про розуміння», – зауважив він.

«Показовим є, що в тій інформаційній істерії, яку розгорнули навколо вищезгаданого конфлікту, перед ведуть кремлівські ЗМІ, антидержавне бандформування «Опоблок» та їх різношерсті прихильники», – додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: