З 25 серпня стартував набір тренерів для навчання нових поліцейських

З 25 серпня стартував набір тренерів для навчання нових поліцейських

Набір триватиме до 11 вересня

У жовтні 2016 р. стартує навчання нових поліцейських Київської, Одеської, Хмельницької, Волинської областей та міста Києва. У зв'язку з цим оголошується набір тренерів для підготовки нових працівників Нацполіції. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції у Волинській області.

«У рамках реформування поліції кардинально змінюється система підготовки нових працівників. Основна мета – створення нового органу, здатного надати якісний правоохоронний сервіс у відповідності з вимогами суспільства. Заради досягнення цієї мети оголошується набір тренерів для підготовки нових співробітників Національної поліції, а саме: дільничних офіцерів поліції, працівників органів досудового розслідування (слідчих)», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, конкурс оголошується з дисциплін: нормативна частина (однакова для обох напрямів), варіативна частина для дільничних, варіативна частина для слідчих.

«Навчання буде проводитися українською мовою за матеріалами, які було розроблено експертами профільних сфер. Запрошуємо тренерів, які є фахівцями з наведених вище дисциплін і мають необхідні навички застосування інтерактивних методів навчання (рольові ігри, практичні вправи, групова робота)», – відзначили в прес-службі.

Набір тренерів для підготовки нових співробітників Національної поліції України триватиме з 25 серпня до 11 вересня 2016 р.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: