За добу на Донбасі поранено четверо українських бійців

За добу на Донбасі поранено четверо українських бійців

Загиблих серед українських воїнів немає

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій отримали поранення і травми четверо українських військових. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

«За минулу добу в результаті бойових дій, на щастя, ні один український вояк не загинув. Четверо військовослужбовців в результаті бойових дій отримали поранення і бойові травми», - сказав він.

Як повідомлялося, у районі проведення АТО наприкінці минулої доби російсько-окупаційні угруповання активізували обстріли українських позицій з використанням важкого озброєння. 

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 28 разів порушили режим тиші: троє військових ЗСУ були поранені, один отримав бойову травму.

Як повідомляв «Главком», у вівторок ввечері президент України провів телефонну розмову з керівниками держав «нормандського формату»: президентом Франції, федеральним канцлером Німеччини та президентом Росії.

Сторони висловили рішучу підтримку запланованого на 23 серпня рішення оголосити режим припинення вогню з нагоди початку навчального року


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: