За добу позиції українських військових на Донбасі обстріляли чотири рази

За добу позиції українських військових на Донбасі обстріляли чотири рази
Незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення

Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, обліковано чотири випадки порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ, повідомляє прес-служба ООС.

«Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, обліковано чотири випадки порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ. Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу хутора Вільний на Луганському напрямку, в районі селища Луганське на Світлодарському напрямку, селища Березове на Донецькому напрямку та поблизу населеного пункту Павлопіль, що на Маріупольському напрямку», - сказано у повідомлені.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Водночас, незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: