За мітингом у Києві стежать 700 силовиків

За мітингом у Києві стежать 700 силовиків

За даними поліції під будівлею парламенту зібрались близько 400 осіб

Сьогодні, у неділю, 29 жовтня, біля будівлі парламенту зібралося найбільше за останній тиждень людей: нині там перебуває близько 400 осіб. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

За його даними, за порядком на місці проведення мітингу стежить близько 700 поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України.

Аби забезпечити безпеку учасників акції та на належному рівні підтримувати правопорядок поліцейські та гвардійці підсилили патрулювання до завершення заходу.

«Правоохоронці сподіваються на те, що і організатори акції, і її учасники дотримуватимуться загальноприйнятих правил поведінки та не порушуватимуть закон. Поліцейські у свою чергу робитимуть усе, аби попередити можливі провокації та припинити правопорушення», - сказано у повідомленні.

Напередодні протестувальники, які називають себе учасниками «Руху визволення» заявили, що почали блокувати бізнес корпорації Roshen у Вінниці та Яготині.

Як відомо, акція «Всеукраїнський збір» за велику політичну реформу розпочалася під стінами Верховної Ради у вівторок, 17 жовтня. Її учасники вимагали ухвалити закони про скасування депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду і зміни виборчого законодавства. У п'ятницю частина мітингувальників розійшлась.

Політична партія «Рух нових сил» та депутати «Самопомочі» вирішили продовжувати протестну акцію під парламентом.

Читайте матеріали «Главкома»:

Третій день протесту. Cаакашвілі залишився наодинці

«Дочекатися завтра». «Секретний» план лідерів протесту під Радою

Протест 17 жовтня. Перші висновки і підсумки

Життя без недоторканності. Як «бідують» Онищенко, Довгий, Розенблат та Новинський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: