Замах на Мосійчука: у постраждалої дістали кулю з мозку

Замах на Мосійчука: у постраждалої дістали кулю з мозку

Надія Тарасенко, поверталась додому з роботи і випадково потрапила в зону теракту

56-літня жінка, Надія Тарасенко, яка постраждала під час вибуху в Києві, залишається без свідомості, з її мозку лікарі дістали кулю та фрагменти черепної кістки.

Про це повідомила її донька Ірина Рибітська.

За її словами, мама наразі перебуває в реанімаційному відділенні в Київській міській клінічній лікарні швидкої допомоги у вкрай важкому стані.

«Спочатку лікарі думали, що там лише уламки. Казали, що просто дістануть їх та зашиють рану. Але, коли почали діставати, то виявилось, що прямо в мозок, на 4 сантиметри проникла металева куля. Вона пройшла через кістку і подрібнила її. Частки кістки теж потрапили в мозок. Вона знаходиться у важкому стані без свідомості», – розповіла Рибітська.

Також вона додала, що лікарі наразі не дають жодних гарантій щодо стану її матері. Звідки саме взялась металева куля, жінка не знає.

«Чула, що поліція повідомила, ніби був тротил з цими кульками, один з яких, можливо, і потрапив в голову мамі», – зазначила вона.

Рибітська розповіла, що в момент вибуху її мама, Надія Тарасенко, поверталась додому з роботи і випадково потрапила в зону теракту.

Вона зауважила, що у цій справі її чоловік проходить як свідок, хоча не він, ні сама Рибітська нічого не бачили.

«Коли ми дізналися про вибух, одразу побігли туди, до мами. Я з нею поїхала до лікарні у кареті швидкої, чоловік залишився на місці інциденту, його і записали як свідка» – зауважила жінка.

Нагадаємо, ввечері 25 жовтня на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

У прокуратурі назвали всі версії замаху.

У Кремлі назвали «проявом русофобії» звинувачення в причетності до замаху на Мосійчука.

Читайте також статтю: Замах на Мосійчука. Головні версії та що врятувало життя депутату?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: