Запорізькі пенсіонери «сумують» за комунізмом: декілька сотень чоловік влаштували мітинг біля пам’ятника Жовтневої революції

Запорізькі пенсіонери «сумують» за комунізмом: декілька сотень чоловік влаштували мітинг біля пам’ятника Жовтневої революції

Пенсіонери влаштували мітинг біля облитого фарбою пам'ятника Жовтневої революції

Шанувальники комуністичної ідеології, швидше за все, відзначають 100-річчя Жовтневої революції, повідомляє 061.

Сьогодні вранці кілька сотень пенсіонерів з червоними прапорами влаштували мітинг біля пам'ятника Жовтневої революції. Про це в соціальній мережі повідомляє користувач Віктор Нуклеусс.

«Якщо ви думаєте, чщо динозаври вимерли - ви помиляєтесь. Вони кучкуються в центрі Запоріжжя», - так прокоментував фото користувач.

Біля пам'ятника автор сфотографував Олексія Бабуріна-молодшого. Він, як і батько - колишній перший секретар Запорізького обкому Компартії і нардеп від КПУ Олексій Бабурін, який раніше неодноразово брав участь в акціях комуністів.

Нагадаємо, вчора невідомі облили постамент, який знаходиться в сквері між проспектом Соборним і трамвайними коліями в районі площі Свободи, криваво-червоною фарбою. Під час декомунізації пам'ятник так і не демонтували - тому, що це є місцем поховання людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: