Заступник губернатора Херсонщини розповів, як йому намагалися дати 50 тис. хабара

Заступник губернатора Херсонщини розповів, як йому намагалися дати 50 тис. хабара
Поліція у кабінеті Олександра Адамчика у Херсоні

Чиновник запевняє, що в його службовий кабінет забіг один з херсонських перевізників, залишив на столі пакет і вибіг

Заступник голови Херсонської облдержадміністрації Олександр Адамчик розповів, як йому намагались дати хабар. Про це сам чиновник написав на своїй сторінці у Facebook.

«В мій службовий кабінет забіг один з херсонських перевізників. Залишив на столі пакет і вибіг. 30 секунд. Майже без слів. Секретар доповідає, що чоловік чекав у приймальні, поки вийдуть учасники наради, а тоді увірвався без дозволу.

Я негайно викликав правоохоронців, і вже через 15 хвилин разом із співробітниками поліції ми перераховували 50 тисяч гривень готівкою, залишені у пакеті. Всі в шоці: і я, і підлеглі, і схоже поліцейські теж», - написав Адамчик.

Він додав, що «написав заяву до поліції, і тож нехай правоохоронці тепер з'ясовують, що це було і навіщо».

«Якщо це спроба хабаря - наполягаю на притягнені цього перевізника до кримінальної відповідальності. Я готовий давати усі покази: боятися нічого, совість чиста, хабарів ніколи не брав.

Найдраматичніше в цій історії те, що сьогодні перший день, як вийшов на роботу після навчання в Сингапурі - в тому числі і методам протидії корупції. А тепер - серйозно, як ніколи. Те, що відбулося сьогодні у моєму кабінеті вважаю або дурною спробую дати мені хабар, або провокацією. У будь-якому випадку вимагаю розслідування цього інциденту і заявляю: Херсонська ОДА - територія вільна від корупції», - резюмував Адамчик.

Як відомо, у понеділок, 13 листопада, у кабінеті заступника губернатора Херсонщини було виявлено пакунок з грошима.

Нагадаємо, правоохоронці викрили керівника одного з управлінь Державної авіаційної служби України, який вимагав 7 тисяч доларів США хабара.

Також нещодавно Служба безпеки України викрила на хабарі у розмірі 26 тисяч доларів голову Сумського господарського суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: