Зайцева повністю визнала провину у скоєнні трагічної ДТП

Зайцева повністю визнала провину у скоєнні трагічної ДТП

Вирок буде оголошено на наступному засіданні 26 лютого

Адвокат Юлія Козир просила суд врахувати дві пом'якшувальні обставини: щире каяття Зайцевої та добровільне відшкодування шкоди потерпілим

На дебатах у суді по справі щодо смертельної ДТП в центрі Харкова Олена Зайцева визнала провину за всіма пунктами звинувачення, а її захист просить суд про поблажливість.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на інформацію, отриману в суді.

«За словами Зайцевої, вона ніколи більше не сяде за кермо, готова понести покарання і буде намагатися погасити всі позови потерпілих «по мірі можливості», - заявили в суді, зазначивши, що у свою чергу, адвокат Юлія Козир назвала провину фігуранта Дронова тяжчою і просила суд врахувати дві пом'якшувальні обставини: щире каяття Зайцевої та добровільне відшкодування шкоди потерпілим.

Водночас, додали в суді, представники обвинувачення не погодилися з позицією захисту Зайцевої: «Прокурори наголосили, що людина за кермом джерела підвищеної небезпеки повинна оцінювати ризики зі всіх сторін, а не дивитися «в одну сторону», і що Зайцева хоч і кається, але відшкодування шкоди здійснила частково».

Засідання закінчилося тим, що суддя пішов у нарадчу кімнату. Вирок буде оголошено на наступному засіданні 26 лютого.

Нагадаємо, термін утримання під вартою обвинувачених у смертельній ДТП у Харкові Олени Зайцевої і Геннадія Дронова суд продовжив до 4 квітня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: