Зеленський анонсував «Всеукраїнську школу онлайн»

Зеленський анонсував «Всеукраїнську школу онлайн»
Володимир Зеленський анонсував старт «Всеукраїнської школи онлайн»

Проект стартує наступного понеділка, 6 квітня

Президент Володимир Зеленський анонсував проект «Всеукраїнська школа онлайн», за допомогою якого школярі навчатимуться на карантині.

Про це Зеленський заявив під час відеозвернення.

За його словами, проект стартує наступного понеділка, 6 квітня.

«В рамках проекту 40 педагогів з Києва на час карантину стануть вчителями для всієї України. Зараз проходять щоденні зйомки уроків для учнів з 5 по 11 клас — за збалансованою програмою Міністерства освіти та науки викладається 11 предметів», — сказав глава держави.

Він уточнив, що навчатись дистанційно школярі зможуть на Facebook та YouTube. Також щоранку уроки транслюватимуть українські телеканали.

«За кожним класом буде закріплений один або декілька телеканалів. Їх перелік, а також розклад уроків на тиждень, з’явиться зовсім скоро. Закликаємо батьків стежити за новинами та заохочувати дітей до перегляду», — підсумував Зеленський.

Нагадаємо, в Україні тривають протиепідемічні заходи та обмеження, запроваджені 12 березня.  На карантин закриті дитячі садочки та школи всіх форм власності. За рекомендацією Міністерства охорони здоров’я, працівників компаній – і державних, і приватних, – роботодавці відпускають додому, на дистанційну роботу.

 Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: