Зеленський анулював указ, який Порошенко підписав в останні дні свого правління

Зеленський анулював указ, який Порошенко підписав в останні дні свого правління
Зеленський скасував призначення Порошенка до Нацради

Президент скасував укази попередника про зміну керівництва Нацради

Президент України Володимир Зеленський скасував указ свого попередника Петра Порошенка про звільнення екс-голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка. Відповідний указ з’явився на сайті глави держави.

Слідом на інтернет-сторінці були опубліковані ще два укази: про скасування призначення Володимира Горковенка членом Нацради,  а також про звільнення Артеменка з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації. Таким чином фактично Зеленський повернув Артеменка по посаду очільника Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Нагадаємо, 4 травня нолова Націради з питань телебачення і радіомовлення Артеменко подав у відставку. Він назвав дві причини такого рішення – втома та пропозиція іншої роботи. «По-перше, проста людська втома – протягом 5 років в постійному стресі працювати щоденно, по 10-12 годин, інколи навіть без вихідних. По-друге, пропозиція, що надійшла саме в цей час, перейти на іншу роботу», - написав голова Нацради. До кінця терміну його повноважень лишалось 2 місяці.

Вже 7 травня тодішній президент Порошенко ввів Юрія Артеменка до складу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НРКЗІ). 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: