Зеленський доручив змінити розподіл медичних засобів проти Covid-19

Зеленський доручив змінити розподіл медичних засобів проти Covid-19
Володимир Зеленський наголошував, що розподіл медзасобів і обладнання в регіонах буде контролюватися із залученням Служби безпеки України

Засоби для боротьби з коронавірусом отримають не тільки опорні лікарні

Президент Володимир Зеленський на тлі епідемії коронавірусу в Україні доручив уряду змінити порядок розподілу медичних засобів для боротьби з Covid-19 в лікарнях. Про це йдеться у повідомленні на сайті президента за підсумками наради.

За словами Зеленського, уряд має змінити порядок розподілу медичних засобів.

«В одному з госпіталів Кіровоградщини - 20 заражених лікарів. Це тільки один із прикладів. Доставка спецзасобів відбувається лише в опорні лікарні, але кожен лікар в кожному медзакладі - на передовій, і ми маємо забезпечити кожного з них», - заявив президент.

Раніше Зеленський наголошував, що розподіл медзасобів і обладнання в регіонах буде контролюватися із залученням Служби безпеки України.

«Все, що ми отримуємо, віддаємо в області. Притримувати, розподіляти серед родичів або друзів або, ще гірше, перепродувати медичні засоби ми не дамо нікому», - заявив президент.

Сьогодні стало відомо, що Зеленському робили тест на коронавірус. За словами заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, тест зробили після того, як стало відомо про зараження народного депутата Сергія Шахова.

Як повідомлялось, в Україні станом на ранок 9 квітня 1892 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 224 нові випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: