Зеленський переніс весняний призов до армії

Зеленський переніс весняний призов до армії
Проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у 2020 році переноситься

Весняний призов до армії перенесли на літо

Президент Володимир Зеленський переніс на травень-липень черговий призов громадян на строкову військову службу.

Відповідний указ опублікований на сайті глави держави.

Зазначається, що відповідні зміни вносяться до указу від 16 січня 2020 року №13 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році».

Зокрема, проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у 2020 році переноситься з квітня — червня на травень-липень.

Раніше пресслужба Сухопутних військ повідомила, що у зв'язку з карантином через коронавірус призупинено заходи призову громадян на строкову військову служб.

Також Генштаб дав рекомендації військовим, як протидіяти поширенню коронавірусуЗокрема, Генштаб рекомендував заборонити службові відрядження посадових осіб до органів військового управління та відряджень за кордон; дозволити державним службовцям (за окремим рішенням) виконувати службові обов’язки за місцем проживання з дотриманням вимог чинного законодавства України щодо збереження державної таємниці та недопущення витоку службової інформації.

Крім того СБУ дає поради, як вберегтися від коронавірусу.


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: