Жертва теракту Мосійчук опублікував черговий звіт про стан свого здоров'я

Жертва теракту Мосійчук опублікував черговий звіт про стан свого здоров'я

Мосійчук розповів, що відмовився від пропозиції про лікування в Ізраїлі

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, який постраждав у результаті теракту у Києві 25 жовтня, розказав про стан свого здоров’я станом на ранок неділі. Відповідний пост він опублікував у мережі Facebook.

«Вперше після поранення ніч пройшла спокійно. Більше того, вчора хоч і болем але на щастя почала рухатися права нога. Права поранена рука теж починає на скільки це можливо рухатися. Спина час від часу болить адово але я вірю і точно знаю, що незабаром встану і пересиливши біль піду, бо я сильний», - написав депутат.

Мосійчук розповів, що відмовився від пропозиції про лікування в Ізраїлі, яку йому зробив народний депутат від Народного фронту, віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинский.

«Я відмовився бо вважаю, що не маю жодного морального права в цей час покидати Україну. Тим паче, що лікарям Інституту хірургії та трансплантології ім. Шалімова я довіряю на 101%», - зазначив він.

Парламентар повідомив, що його відвідав, зокрема, колега по фракції Андрій Лозовий. Обнявши депутат він «нарешті відчув душевний спокій», відзначив Мосійчук.

Депутат Ради подякував усім, хто його підтримує і допомагає та побажав українцям здоров’я.

Нагадаємо, 25 жовтня ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Крім того, у слідчих є відео з терористом, який привіз мопед з вибухівкою під телеканал Еспресо

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

У прокуратурі назвали всі версії замаху.

У Кремлі назвали «проявом русофобії» звинувачення в причетності до замаху на Мосійчука.

Читайте також статтю: Замах на Мосійчука. Головні версії та що врятувало життя депутату?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: