Жінки, які звинуватили Біла Клінтона у згвалтуваннях, дали прес-конференцію з Трампом

Жінки, які звинуватили Біла Клінтона у згвалтуваннях, дали прес-конференцію з Трампом

Гілларі Клінтон виступала державним захисником чоловіка, якого звинувачували у згвалтуванні Шелтон у 12-річному віці

На президентських дебатах, які сьогодні відбуваються у США, будуть присутні три жінки, які у різні часи звинуватили чоловіка Гілларі Клінтон Біла у згвалтуваннях. Іншим гостем дебатів буде жінка проти якої Гілларі Клінтон виступала у суді, у якості захисника підозрюваного у згвалтуванні цієї жінки, коли тій було 12 років. Перед дебатами Трамп дав спільну прес-конференцію із усіма 4-ма жінками.

Коротка спільна прес-конференція відбулась після оприлюднення відео від 2005-го року у якому Трамп дозволяє собі брудні висловлювання щодо жінок.

Повідомляється, що усі 4 жінки - Хуаніта Броаддрік, Кейтлін Віллі, Кейті Шелтон та Пола Джонс (Juanita Broaddrick, Kathleen Willey, Kathy Shelton and Paula Jones - прим. ГА)- також будуть присутні у ході президентських дебатів.

Звинувачення Біла Клінтона у сексуальних злочинах проти жінок не є новими. Броаддрік звинуватила Біла Клінтона у згвалтуванні у 1978-му році, коли той перебував на посаді генпрокурора штату Арканзас. Джонс - судилась із Клінтоном з приводу сексуальних домагань, справу було полагоджено за згодою сторін.Віллі звинувачувала Клінтона у сексуальних домаганнях під час перебування Клінтона на посаді президента.

Сама Гілларі Клінтон виступила державним захисником чоловіка, якого звинувачували у згвалтуванні Шелтон у 12-річному віці. Підозрюваний у згвалтуванні зрештою пішов на угоду зі слідством та визнав вину за іншою статтею.

Нагадаємо, останній з численних скандалів, пов'язаних з висловлюваннями Трампа, розгорівся через публікацію його вульгарної бесіди про жінок з шоуменом Біллі Бушем. У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат в президенти у вельми розкутій манері зізнається, що намагався спокусити заміжню жінку, але у нього «не вийшло». Після оприлюднення запису на Трампа з критикою накинулися як демократи, так і самі республіканці. Мільярдер в спеціальному відеозверненні приніс вибачення, «якщо хтось образився». Він також заявив, що оприлюднення його скандальних висловів є лише «спробою відвернути увагу від проблем, що стоять перед США».

Тим часом журналісти ідентифікували заміжню жінку, про невдалу спробу близькості з якою у нецензурних виразах розповідав Дональд Трамп. 

На заяви Трампа вже відреагувала його дружина Меланія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: