Жириновський запропонував Росії нанести ядерний удар по маленькій країні

Жириновський запропонував Росії нанести ядерний удар по маленькій країні

На думку лідера ЛДПР, Росії треба показати, на що здатні її ядерні сили

Лідер ЛДПР РФ Володимир Жириновський запропонував показово для Заходу нанести ядерний удар по країні з населенням 200 тисяч осіб, щоб Росію «не били по морді і не обстрілювали Донбас».
Про це він сказав напередодні пізно вночі в ефірі політичного ток-шоу «Недільний вечір» на пропагандистському телеканалі «Росія-1», передає УНІАН.
«У Північному морі є острів, маленька країна - 200 тис. населення. Брюсселю сказати: ось острів, бачите, а тепер немає острова, країни. Ви що хочете, щоб нас били по морді, щоб Донбас обстрілювали?», - сказав Жириновський.
«Треба показати, на що здатні наші ядерні сили», - підкреслив він.
Він переконаний, що Захід погодився б, якби російська армія підійшла до Києва. «Наступати треба і битися під Брюсселем, під Варшавою, під Прагою ... Ви всі чекаєте, коли знову обвалиться», - сказав він.
Жириновський вважає, що треба робити жорсткі заяви, і як приклад навів вислів російського царя Олександра ІІІ: «Всю казну - на війну».
За його словами, бази НАТО все ближче до Росії, і може наступити «22 червня».
При цьому він заявив, що Західу потрібні постійна війна та конфлікт. «Америка – це країна, ось такий виродок, йому обов'язково потрібен конфлікт, вони прийшли із пістолетом на чужі землі, всіх там перестріляли..., їм потрібна постійна війна і постійне панування», - стверджує Жириновський.
При цьому він заявив, що «хворими» були Наполеон, Гітлер і радянські комуністи, які хотіли панування: «Всі, хто говорить про панування, про те, що ми найкращі – це негідники, мерзотники, божевільні».
«Ми (Росія. – Ред.) кращі за всіх, але ми їм загрожуємо, і вони цього не хочуть, вони хочуть, щоб весь світ був як Африка, як Сомалі», - сказав Жириновський.
Він висловив переконання, що США підкидають «вуглик» в Сирії, Європа «підпалила» Україну, а потім «підпалять» Білорусь і Казахстан.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: