ЗМІ дізналися про важливу розмову Трампа з Путіним на саміті G20

ЗМІ дізналися про важливу розмову Трампа з Путіним на саміті G20
Трамп не привітався з Путіним під час початку саміту G20
Фото: АР

За даними джерела, Трамп і Путін обговорили ситуацію у Керченській протоці і конфлікт у Сирії

Президент США Дональд Трамп провів 15-хвилинну зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним на саміті G20 у Бразилії без перекладача або офіційної особи, яка могла б занотувати зміст розмови.

Про це повідомляє The Financial Times з посиланням на джерела, які володіють безпосередньою інформацією про зустріч.

Зазначається, що лідери США і РФ змогли поговорити на виході з будівлі театру: Трамп разом з дружиною Меланією та Путін з перекладачем розмовляли наодинці 15 хвилин, і були серед останніх гостей, які залишили театр.

«Помічники Трампа охарактеризували зустріч із Путіним як одне з кількох «неформальних» спілкувань, які він мав того вечора. Хоча в доповідях людей, які знали про цю зустріч, йшлося, що розмова була довшою і змістовнішою, ніж повідомляв тоді Білий дім», - підкреслює газета.

За даними джерела, Трамп і Путін обговорили питання міжнародної політики, ситуацію у Керченській протоці і конфлікт у Сирії.

Як відомо, Трамп під час церемонії фотографування глав делегацій країн «Великої двадцятки» в Аргентині не потис руки лідеру РФ Володимиру Путіну. 

Нагадаємо, раніше видання The Washington Post повідомило, що президент США Дональд Трамп приховував деталі перших переговорів із Путіним, які відбулися в Гамбурзі влітку 2017 року, від членів адміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: