ЗМІ показали, як нардепи рятуються від гніву мітингувальників через тунель

ЗМІ показали, як нардепи рятуються від гніву мітингувальників через тунель
Під центром Києва приховане ще одне урядове містечко 

Найвідоміший хід веде від будинку парламентських комітетів до зали Верховної Ради

Аби не потрапити під «гарячу руку» мітингувальників під Верховною Радою обачливі депутати пробираються до Парламенту обхідними шляхами.

Як йдеться в сюжеті програми «Гроші», оминути обурених протестуючих народним обранцям допомагають підземні тунелі.

Виявляється, у самісінькому центрі столиці просто під головними адмінбудівлями країни приховане ще одне урядове містечко.

Найвідоміший хід веде від будинку парламентських комітетів до зали Верховної Ради, але він – лише частина цілого комплексу таких тунелів та бункерів, який був побудований ще за радянських часів для захисту можновладців у випадку непередбачуваної катастрофи чи війни.

Як відомо, акція «Всеукраїнський збір» за велику політичну реформу розпочалася під стінами Верховної Ради у вівторок, 17 жовтня. Її учасники вимагали ухвалити закони про скасування депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду і зміни виборчого законодавства. У п'ятницю частина мітингувальників розійшлась.

Політична партія «Рух нових сил» та депутати «Сапопомочі» вирішили продовжувати протестну акцію під парламентом.

Як повідомлялося, у суботу протестувальники під Верховною Радою у Києві зажадали від президента України Петра Порошенка внести до Верховної Ради закони про антикорупційний суд та про імпічмент. Після цього віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко висунула ультиматум партії «Самопоміч».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: