ЗМІ: суд поновив справу проти екс-міністра Злочевського

ЗМІ: суд поновив справу проти екс-міністра Злочевського
Екс-міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський

Суд прийняв рішення скасувати постанову прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про провадження

Солом'янський райсуд Києва відновив розслідування проти екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Про це повідомляє Liga.net з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Зазначається, що суд прийняв рішення скасувати постанову прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури від 1 серпня 2017 року про закриття даного провадження.

«САП закривала за власною ініціативою. НАБУ не проти відновити розслідування», - цитує видання свого співрозмовника.

20180615191Документ клікабельний

Нагадаємо, раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила кримінальне провадження у справі про незаконну видачу ліцензій в 2010-2012 роках фірмами, пов'язаними з тодішнім міністром екології Миколою Злочевським.

Навесні цього року нардеп-утікач Олександр Онищенко, що перебуває в розшуку, оприлюднив частину запису розмови, як він стверджує, за участю президента Порошенка, що стосується екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Нардеп заявив, що був переговорником олігарха Ріната Ахметова і Злочевського на переговорах з Порошенком. Онищенко увімкнув запис, на якому чути голос, схожий на голос президента. На цьому записі йдеться про прохання закрити справу проти Злочевського.

Натомість керівник фракції БПП Артур Герасимов заявив, що не буде коментувати оприлюднені записи Онищенка, назвавши це «фейком».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: