Іванка Трамп: донька, яка допомогла батьку очолити США

Іванка Трамп: донька, яка допомогла батьку очолити США
Іванка Трамп

Старша донька Дональда Трампа Іванка зробила вагомий вклад у перемогу свого батька на виборах в США.

Саме вона, а не дружина Меланія, представляла його делегатам з‘їзду Республіканської партії у Клівленді, штат Огайо, на якому відбулося офіційне висунення Дональда Трампа в кандидати в президенти. Тоді головною темою виступу Іванки стала рівність між чоловіками і жінками.

«У компанії мого батька серед виконавчих менеджерів більше жінок, ніж чоловіків. Жінки отримують таку ж зарплату за свою роботу, як і чоловіки, а коли жінка народжує дитину, їй допомагають, а не звільнюють. Коли мій батько каже, що він знову зробить Америку великою, то так і буде».

34-річна Іванка Трамп – колишня модель, мати трьох дітей та успішна бізнес-леді. Під час передвиборчої кампанії батька її популярність настільки зросла, що навіть частково затьмарила дружину мільярдера Меланію.

В 2009 році Іванка одружилася з бізнесменом Джаредом Кушнером, з яким вона зустрічалася рік до їхнього весілля. У подружжя є троє дітей — донька Арабелла Роуз Кушнер (5 років) і сини Джозеф Фредерік Кушнер (3 роки), Теодор Джеймс Кушнер (народився в березні 2016 року).

Перш, ніж вийти заміж, Іванка Трамп прийняла іудейське віросповідання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: