Ліс та поле всіяні боєприпасами. Як виглядала Ічня після вибухів на військовому складі

Ліс та поле всіяні боєприпасами. Як виглядала Ічня після вибухів на військовому складі

У Генштабі ЗСУ найбільш імовірною версією цього інциденту називають диверсію

9 жовтня рано-вранці на складах боєприпасів біля міста Ічня на Чернігівщині почалися вибухи. У цьому районі закрили повітряний простір у радіусі 30 кілометрів, рух залізничного і автотранспорту припинили. Евакуювали близько 10 тисяч осіб.

У Міноборони України стверджують, що пожежа на арсеналі біля Ічні почалася після чотирьох вибухів, що пролунали у різних кінцях арсеналу.

У Генштабі ЗСУ найбільш імовірною версією цього інциденту називають диверсію. Зі свого боку, CБУ розслідує кілька версій і розглядає, зокрема, можливість саме диверсії.

А ось який вигляд мала Ічня після вибухів на складах.

Нагадаємо, у Чернігівської області в ніч на вівторок, 9 жовтня, сталися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони.

Президент України Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді в зв'язку з вибухами на арсеналі на Чернігівщині. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відправився в Чернігівську область.

У Києві організували пункт збору допомоги для постраждалих після вибухів. Кияни можуть принести необхідні речі за адресою м. Київ вул. Малишка 25/1 приміщення спілки ветеранів АТО Дніпровського району (поруч з метро «Дарниця»), потрібні: матраци, ковдри, пледи, подушки, теплий одяг, взуття, питна вода. Продуктів вистачає, кошти не приймають, зазначили у Київраді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: