Ніжність та елегантність. Як Меланія та Дональд Трамп подорожують Азією

Ніжність та елегантність. Як Меланія та Дональд Трамп подорожують Азією
Меланія та Дональд Трамп
Фото: Reuters

На червоній доріжці президентське подружжя продемонструвало свої теплі почуття один до одного, обмінявшись обіймами і поцілунками

Уже чотири дні триває офіційне турне американського президента Дональда Трампа і його дружини Меланії по Азії. Попрощавшись з прем'єр-міністром Японії на закритій вечері, подружжя вирушило в наступне місце призначення - Південну Корею. Вранці президент США і перша леді приземлилися в Сеулі і стали учасниками вітальної церемонії в Блакитному будинку - офіційній резиденції президента Південної Кореї.

На прощальному банкеті в Токіо Меланія з'явилася в яскраво-червоній сукні в підлогу з відкритими руками і з невеликим шлейфом, а вже в Корею вона прибула в закритій сукні-пальто бордового кольору. Свій другий наряд дружина глави Білого дому доповнила синіми туфлями-човниками на шпильках (точно такі ж вона одягла на зустріч з журналістами перед тим, як полетіти в тур).

На червоній доріжці президентське подружжя продемонструвало свої теплі почуття один до одного, обмінявшись обіймами і поцілунками.

Схожий наряд Меланія продемонструвала в понеділок, шостого листопада, зустрівшись з учнями школи в Токіо. Тоді вона одягла скромну сукню від Dior темно-синього кольору з широкими рукавами.

Як повідомляють західні ЗМІ, дочка Дональда Трампа Іванка, за чиїми нарядами фешн-критики також пильно стежать, в Південну Корею не прилетить. В її планах було лише відвідування Японії, з якої вона полетіла ще до прибуття Дональда і Меланії. А ось її чоловік Джаред Кушнер, старший помічник глави Білого дому, буде супроводжувати президента США під час всього туру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: