Westinghouse оголошує про перші організаційні зміни

Westinghouse оголошує про перші організаційні зміни

Кранберрі-Твп, Пенсильванія, США - 8 січня 2019 року - компанія Westinghouse Electric, світовий лідер у галузі ядерних технологій, палива та послуг, оголосила про початок реалізації першої фази організаційних змін з метою посилення уваги до клієнтської бази та зміцнення можливостей компанії з міжнародного обслуговування та в управлінні мережею постачання.

Ці організаційні зміни сприятимуть зростанню продажів та зміцненню моделі постачання Westinghouse шляхом узгодження з регіонами підзвітності за постачання продуктів і послуг та забезпечення оптимізованих міжнародних джерел постачання. Компанія розраховує, що всі етапи реалізації змін будуть завершені до початку третього кварталу 2019 року.

«Westinghouse змінює найефективнішим чином те, як ми поставляємо продукти та послуги нашим клієнтам, що сприятиме підвищенню цінності для бізнеса», - коментує Президент і Генеральний директор Хосе Еметеріо Гутьєррес. «Зміни стануть каталізатором, оскільки ми продовжуємо зосереджувати зусилля на зміцненні основного бізнесу компанії та нашої глобальної мережі поставок і постійно працюємо над досягненням відмінних стандартів якості, безпеки, обслуговування клієнтів та інновацій».

Ключові удосконалення включають:

  • Створення бізнес-підрозділів, орієнтованих на клієнтів, для обслуговування існуючої мережі АЕС з єдиними точками підзвітності як для продажів, так і для доставки на діючі АЕС.
  • Створення нового бізнес-підрозділу з відповідальністю за ключові галузі розвитку, пов'язані з певними етапами життєвих циклів енергоблоків АЕС, включаючи постачання нового обладнання; надання послуг з демонтажу, виведення з експлуатації та відновлення енергоблоків АЕС; та надання послуг державним органам.
  • Створення функціонального відділу з підтримки операційної діяльності для перетворення Глобальної мережі постачання на найкращу структуру, що підтримуватиме бізнес-підрозділи завдяки надійній організації закупівель. Цей відділ також надаватиме міжнародні інженерні, виробничі та інші технічні можливості, щоб забезпечити наших клієнтів повним спектром глобальних продуктів, інновацій та технічних можливостей компанії Westinghouse.

Ця посилена модель бізнес-підрозділів має на меті подальшу еволюцію операційної моделі компанії Westinghouse. Відповідно до цієї моделі, роль Виконавчого директора була реструктуризована в рамках широкої реорганізації компанії. В результаті, Виконавчий директор Марк Марано обрав вихід на пенсію.

Коментуючи перехідний період, Гутьєррес заявив: «Марк здійснив видатну роботу, підтримуючи компанію за часи свого перебування на посаді в Westinghouse і протягом фінансового оздоровлення компанії та після нього у якості Виконавчого директора. Ми дякуємо Марку за його роль у цей критично важливий час у трансформації Westinghouse і за його службу у галузі».

Девід Хауелл (David Howell) діятиме у якості Президента в регіоні Північна та Південна Америка, продовжуючи відповідати за комерційну діяльність, з додатковою відповідальністю за поставки. Значний виконавчий досвід Девіда, а також його близький контакт з клієнтами сприятимуть проведенню реорганізаційних змін у компанії.

Білл Пуарі (Bill Poirier) діятиме у якості  Президента в регіоні ЕМЕА на тимчасовій основі,  а компанія проводитиме зовнішній пошук на цю вакансію. Білл є шанованим лідером у міжнародній галузі з більш ніж 44-річним стажем роботи в Westinghouse та великим досвідом у цивільній ядерній енергетиці. Білл підтримував роботу діючих АЕС в Європі, а також брав участь у запуску декількох нових АЕС у Азії. Він був виконавчим лідером Westinghouse у Китаї протягом будівництва і запуску перших у світі атомних електростанцій AP1000®.

Девід Дарем (David Durham) буде президентом новоствореного підрозділу Технологічних рішень для АЕС (Plant Solutions) з відповідальністю за розвиток ключових напрямків, пов'язаних з життєвими циклами комерційних АЕС. Ця сфера діяльності включає в себе його існуючі обов'язки щодо постачання обладнання для нових енергоблоків, в яких Westinghouse продовжує свою бізнес-модель, надаючи технології, інженерні послуги та послуги матеріально-технічного забезпечення, а також надання послуг урядовим агенціям. Обов'язки Девіда будуть розширені та охоплюватимуть також сферу послуг з демонтажу обладнання, виведення з експлуатації та відновлення енергоблоків.

Паван Паттада (Pavan Pattada) стає новим членом команди керівництва Westinghouse у якості  Виконавчого Віце-Президента з надання Глобальних операційних послуг (Global Operations Services). До цього часу Паван був керівником корпорації Eaton, а у Westinghouse він очолить міжнародну організацію операційних послуг, включаючи мережу постачання, департаменти ядерного палива, виробництва компонентів, приладобудівництва і системи контролю та інженерні послуги. Під керівництвом Павана ці сфери стануть глобальними хабами операційної діяльності та вдосконалення, створеними для підтримки бізнес-підрозділів у постачанні продуктів і послуг Westinghouse по всьому світу, водночас сприяючи зниженню витрат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: